Prístupový a dochádzkový systém All in One

Hľadáte pre vašu spoločnosť komplexný dochádzkový systém s prepojením do účtovníctva a kontrolu vstupov do budovy? To všetko a oveľa viac ponúka KELIO! Moderný all in one softvér taktiež v podobe SaaS pre malé aj tie najváčšie spoločnosti. 

O spoločnosti KELIO

Predstavujeme vám dochádzkový systém Kelio!

Zamestnanci, manažéri a HR oddelenie majú každý svoj vlastný HR portál. Kelio ponúka priestor na spoluprácu, ktorý zjednodušuje každodennú administratívu a zlepšuje komunikáciu medzi zamestnancami. Prispôsobte si dochádzkový systém podľa potrieb a operácií vašej organizácie. Softvér Kelio vám umožňuje vybrať si HR portál, ktorý je vhodný práve pre vás a vašich zamestnancov.

 

Zmodernizujte HR manažment a kontrolu vstupov

Dochádzkový systém

Zjednodušte si organizáciu ľudských zdrojov vďaka softvéru Kelio na správu a evidenciu dochádzky a zvýšte produktivitu vašich zamestnancov.

Prístupový systém

Chráňte svojich zamestnancov a priestory pred záškodníkmi pomocou našich riešení kontroly prístupu a zabezpečenia budov.

REFERENCIE

Medzi 35 000 zákazníkmi KELIO po celom svete sú veľké konzultantské aj výrobné spoločnosti ako Sheraton, DHL, P&G, British Airways, Hormann, Amazon, Raiffeisen bank – pretože KELIO im prinieslo komplexný dochádzkový a HR portál. Ponúka kompatibilitu s účtovnými systémami a možnosť vývoja a prispôsobenia softvérov vašim potrebám. Spoločnosť KELIO má viac ako 600 zamestnancov pripravených vám pomôcť s vašimi požiadavkami.

KELIO myslí aj na malé spoločnosti do 5, 10 či 25 zamestnancov, ktorým ponúka aj SaaS riešenia dochádzky a kontrolu prístupu do budovy od pár desiatok eur.

Kelio klienti

 

Prečo si vybrať dochádzkový systém Kelio?

krajín na svete

jazykov softvéru

miliónov používateľov

  • Kelio používa 5 miliónov užívateľov po celom svete a preto neustále zdokonaľujeme softvér podľa ich požiadaviek
  • Máme 30 rokov skúseností v oblasti dochádzkových a prístupových systémov
  • Kúpou Kelia máte za sebou tím 80 vývojárov a 60 pracovníkov na podpore vždy poruke, aby vám poradili
  • Kelio je modulárny a škálovateľný systém pre malé spoločnosti až po veľké spoločnosti s 10 tisíc zamestnancami
  • Ponúka kompatibilitu s rôznymi mzdovými programami 
  • Intuitívna a user-friendly webová platforma použiteľná vo všetkých typoch zariadení
dochadzkovy system

Potrebujete monitorovať odpracované hodiny svojich zamestnancov?

 

Flexibilný pracovný čas, nadčasy, čiastočný úväzok – softvér Kelio na evidenciu dochádzky zjednodušuje toto monitorovanie! Či už na mieste vašej firmy alebo mimo nej, vaši zamestnanci sa môžu prihlasovať a odhlasovať sa na termináloch alebo v softvéri Kelio. S naším softvérom je správa dovoleniek a absencií alebo vytváranie tímových plánov taká jednoduchá!

kelio terminal
kontrola vstupov

Ako zabezpečiť kontrolu vstupu do vašej spoločnosti?

 

Zabezpečenie prístupu je kľúčom k ochrane zamestnancov a majetku vašej organizácie. Rozhodnite sa, kto môže vstúpiť podľa času a oblasti, sledujte pohyb ľudí, sledujte kto sa momentálne vo vašej budove nachádza – so softvérom Kelio to máte pod kontrolou!

Poradíme vám?

Sme autorizovaným distribútorom Kelio produktov a služieb na slovenskom a českom trhu. Zabezpečujeme inštaláciu a následnú podporu dochádzkových a prístupových systémov.